Produse

Lumea fox

Tobă

Produs fiert  in membrana artificiala necomestibila. Conform S.T. 8B/2011

Tobă

  • Descriere produs

    Produs fiert  in membrana artificiala necomestibila.

    Conform S.T. 8B/2011

  • Valori nutriționale

    Declaratie nutritionala pentru 100 g produs:
    CR*

    Valoare energetica 626 KJ /150 Kcal 7,50%
    Grasimi …………………………………….8,65g 12,36%
    din care acizi grasi saturati………………….3,02g 15,10%
    Glucide……………………………………..1,13g 0,43%
    din care zaharuri……………………………0,34g 0,38%
    Proteine……………………………………16,15g 32,30%
    Fibre………………………………………..1,58g –
    Sare ………………………………. ……..2,03g 33,95%
    *CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal)

  • Ingrediente

    inima de porc; carne de porc; sorici; apa; sare; gelatina; antioxidanti: acid ascorbic, izoascorbat de sodiu; corector de aciditate: citrat de sodiu; zaharuri: dextroza; potentiator de aroma: glutamat monosodic; condimente si arome; conservant: nitrit de sodiu.

    Poate contine urme de: soia, mustar, telina, gluten ,lactoza, ou
    Temperatura de depozitare : 6-8ºC
    Produs controlat sanitar veterinar.

  • Rețete

Crenvursti cu carne de pasăre 280g

Produs fiert  si afumat in membrana artificiala comestibila. Conform S.T. 2F/2012

Crenvursti cu carne de pasăre 280g

  • Descriere produs

    Produs fiert  si afumat in membrana artificiala comestibila.
    Conform S.T. 2F/2012

  • Valori nutriționale

    Declaratie nutritionala pentru 100 g produs:
    CR*

    Valoare energetica 1120 KJ / 271 Kcal 13,55 %
    Grasimi ………………………………… 23,97 g 34,24 %
    din care acizi grasi saturati……………….. 7,80 g 39,00 %
    Glucide……………………………………0,90 g 0,35 %
    din care zaharuri……………………………0,1 g 0,11 %
    Proteine……………………………………12,05 g 24,10 %
    Fibre……………………………………… 1,59 g –
    Sare……………………………………………1,86 g 30,95%
    *CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal)

  • Ingrediente

    carne de pui (26%);  carne de curcan (4%); slanina; gusa de porc; sorici; apa; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; sare; amidon; stabilizatori: trifosfati; potentiator de aroma: glutamat monosodic; antioxidanti: ascorbat de sodiu, lactat de potasiu; condimente si arome naturale; conservanti: nitrit de sodiu, diacetat de sodiu; zaharuri:dextroza, maltodextrina; colorant: carmin.
    Contine: soia.
    Poate contine urme de:  mustar, telina, gluten, lactoza, ou
    Temperatura de depozitare : 6-8ºC
    Produs controlat sanitar veterinar.
    Produs ambalat in atmosfera protectoare.

  • Rețete

Cârnați cabanos

Produs fiert si  dublu afumat  in membrana artificiala comestibila Conform S.T. 1F/2011

Cârnați cabanos

  • Descriere produs

    Produs fiert si  dublu afumat  in membrana artificiala comestibila

    Conform S.T. 1F/2011

  • Valori nutriționale

    Declaratie nutritionala pentru 100 g produs:
    CR*

    Valoare energetica 1153 KJ / 278Kcal 13,90 %
    Grasimi ………………………………… 23,49 g 33,56 %
    din care acizi grasi saturati…………………8,68 g 43,40 %
    Glucide……………………………………1,54 g 0,59 %
    din care zaharuri……………………………0,59 g 0,66%
    Proteine……………………………………14,41 g 28,82 %
    Fibre…………………………………………1,61 g –
    Sare……………………………………………2,24 g 37,32 %
    *CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal)

  • Ingrediente

    carne de porc; apa; sare; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; stabilizatori: di-polifosfati de sodiu; proteina animala; zaharuri: dextroza; agent de ingrosare: caragenan; potentiator de aroma: glutamat monosodic; condimente si extracte de condimente; corector de aciditate: citrat de sodiu; antioxidant: izoascorbat de sodiu; aromatizant; conservant: nitrit de sodiu; colorant: carmin.

    Contine: soia.
    Poate contine urme de:  mustar, telina, gluten ,lactoza, ou
    Temperatura de depozitare : 6-8°C
    Produs controlat sanitar veterinar.
    Produs ambalat in atmosfera protectoare.

  • Rețete

Parizer cu piept de pui 500g

Putine sandwich-uri sunt mai bune decat cele cu parizer, ardei gras si branza, toate ingramadite pe o paina calda, abia scoasa din cuptor. Poate ne duce cu gandul la copilarie sau poate e pur si simplu apetisant, cert e ca nu poti spune „pas” la o demonstratie de savoare. Produs fiert in membrana artificiala necomestibila Conform S.T. 4F/2011

Parizer cu piept de pui 500g

  • Descriere produs

    Putine sandwich-uri sunt mai bune decat cele cu parizer, ardei gras si branza, toate ingramadite pe o paina calda, abia scoasa din cuptor. Poate ne duce cu gandul la copilarie sau poate e pur si simplu apetisant, cert e ca nu poti spune „pas” la o demonstratie de savoare.

    Produs fiert in membrana artificiala necomestibila

    Conform S.T. 4F/2011

  • Valori nutriționale

    Declaratie nutritionala pentru 100 g produs:
    CR*

    Valoare energetica 985 KJ / 238 Kcal 11,90 %
    Grasimi …………………………………. 19,99 g 28,56 %
    din care acizi grasi saturati………………..,6,35 g 31,75%
    Glucide……………………………………..2,06 g 0,79 %
    din care zaharuri……………………………1,17 g 1,30 %
    Proteine…………………………………….11,64 g 23,28 %
    Fibre…………………………………………1,53 g –
    Sare……………………………………………1,89 g 31,48 %
    *CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal)

  • Ingrediente

    carne piept pui (min.34%); slanina; piele de pui, apa; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; sare; zaharuri: dextroza; amidon; stabilizator: difosfat de sodiu; condimente si arome naturale; corector de aciditate: glucono-delta-lactona; antioxidanti: acid ascorbic, ascorbat de sodiu; potentiator de aroma: glutamat monosodic; lapte praf; conservant: nitrit de sodiu; colorant : carmin.

    Contine: soia, lapte praf.
    Poate contine urme de: mustar, telina, gluten , ou
    Temperatura de depozitare: 6-8ºC
    Produs controlat sanitar veterinar.

  • Rețete

Pastrama de porc afumată (vid)

Produs fiert si afumat Conform S.T. 5C/2011

Pastrama de porc afumată (vid)

  • Descriere produs

    Produs fiert si afumat

    Conform S.T. 5C/2011

  • Valori nutriționale

    Declaratie nutritionala pentru 100 g produs:
    CR*

    Valoare energetica 452 KJ / 107 Kcal 5,35%
    Grasimi ……………………………………2,98 g 4,26%
    din care acizi grasi saturati……………… 1,06 g 5,3%
    Glucide…………………………………….0,79 g 0,3%
    din care zaharuri…………………………….0,1 g 0,11%
    Proteine……………………………………19,48 g 38,96%
    Fibre………………………………………..0,29 g –
    Sare ………………………………. ………2,73 g 45,51%
    *CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal)

  • Ingrediente

    pulpa de porc (provenienta UE); apa; sare; zaharuri: lactoza, dextroza, glucoza; stabilizatori: difosfati, polifosfati; antioxidanti: erithorbat de sodiu, ascorbat de sodiu; corector de aciditate: citrat de sodiu; potentiator de aroma: glutamat monosodic; arome si condimente naturale; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; agent de ingrosare: caragenan; antiaglomerant:bioxid de siliciu; conservanti: nitrit de sodiu, acid acetic.

    Contine: lactoza, soia
    Poate contine urme de:  mustar, telina, gluten, ou
    Temperatura de depozitare : 6-8ºC
    Produs controlat sanitar veterinar.

  • Rețete

Salam de vară

Produs fiert si dublu afumat in membrana artificiala necomestibila

Salam de vară

  • Descriere produs

    Produs fiert si dublu afumat in membrana artificiala necomestibila

  • Valori nutriționale

    Declaratie nutritionala pentru 100 g produs:
    CR*

    Valoare energetica 1505 KJ / 364 Kcal 18,20 %
    Grasimi………………………………… ….32,34g 46,20 %
    din care acizi grasi saturati………………..12,37g 61,85 %
    Glucide………………………………………1,25g 0,48 %
    din care zaharuri………………………….. 0,59 g 0,66 %
    Proteine………………………………………16,39g 32,78 %
    Fibre…………………………………………1,03 g –
    Sare ……………………………………………2,48 g 41,41 %
    *CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal)

  • Ingrediente

    carne de porc; apa; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; gusa de porc; proteina animala; sorici; sare; stabilizatori: difosfati, polifosfati, trifosfati; condimente si arome naturale; aroma de fum; zaharuri: dextroza, maltodextrina; potentiator de aroma: glutamat monosodic; antioxidanti: acid ascorbic, lactat de potasiu; conservanti: nitrit de sodiu, diacetat de sodiu; colorant: carmin.

    Contine: soia.
    Poate contine urme de:  mustar, telina, gluten ,lactoza, ou.
    Temperatura de depozitare : 6-8ºC
    Produs controlat sanitar veterinar

  • Rețete

Șunca Praga

Parfumul de sunca ia cu asalt simturile, tachinand papilele gustative, de la prima felie taiata. Pana nu demult, sunca era considerata un preparat special, fiind consumata doar de sarbatori importante. Astazi, a ramas o delicatesa, dar din fericire, este mult mai accesibila. Potriveste-i gustul rafinat cu ce crezi de cuviinta: legume, branzeturi sau adauga-l in preparate mai complexe. Pofta buna! Produs fiert in membrana artificiala necomestibila

Șunca Praga

  • Descriere produs

    Parfumul de sunca ia cu asalt simturile, tachinand papilele gustative, de la prima felie taiata. Pana nu demult, sunca era considerata un preparat special, fiind consumata doar de sarbatori importante. Astazi, a ramas o delicatesa, dar din fericire, este mult mai accesibila. Potriveste-i gustul rafinat cu ce crezi de cuviinta: legume, branzeturi sau adauga-l in preparate mai complexe. Pofta buna!

    Produs fiert in membrana artificiala necomestibila

  • Valori nutriționale

    Declaratie nutritionala pentru 100 g produs: CR*

    Valoare energetica  337  KJ / 80  Kcal4 %Grasimi 1 g1,43 %din care acizi grasi saturati 0,36 g1,80 %Glucide 0,72 g0,28 %din care zaharuri 0.35g0,39 %Proteine 16,63g33,26 %Fibre 0,66 g–Sare  2,47g41,19 % *CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal)

  • Ingrediente

    pulpa de porc (provenienta UE); apa; sare; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; zaharuri: dextroza; stabilizatori: tri-polifosfati de sodiu; agent de ingrosare: caragenan; corector de aciditate: citrat de sodiu; potentiator de aroma: glutamat monosodic; antioxidant: izoascorbat de sodiu; condimente si arome; amidon; conservant: nitrit de sodiu.

    Contine: soia
    Poate contine urme de:  mustar, telina, gluten, lactoza, ou.
    Temperatura de depozitare: 6-8ºC
    Produs controlat sanitar veterinar.

  • Rețete

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.